Palvelut

Tarjolla ovat laajat kosmetologin palvelut. Sisäiseen hyvinvointiin käytän erilaisia NLP-menetelmiä.

Mitä NLP on?

NLP on mielikuvaohjausta. Kuinka ajattelemme? Kuinka opimme? Kuinka tulemme hyvälle tuulelle tai vihaisiksi? Kuinka onnistumme tai emme onnistu? Opetellaan havannoimaan omia vuorovaikutus- ja käyttäytymismalleja ja halutessa muuttamaan niitä. NLP auttaa toteuttamaan juuri ne tarvittavat muutokset ajattelussa, käyttäytymisessä ja toiminnassa, joita tarvitaan haluttujen tulosten aikaansaamiseksi.

Mahdollisuus muutokseen

Sinussa on se voima, jolla rakennat oman elämäsi. Kyse on sinusta, mitä haluat? Yhdessä voimme miettiä eri ratkaisuja askarruttaviin asioihin. NLP:ssä on monia eri harjoitusmalleja, joiden avulla voimme tarkastella mielikuvia. Minun tehtävänä on olla läsnä ja kuunnella sinua. Vuorovaikutuksen kautta saamme paljon kysymyksiä ja ehkäpä myös joitakin vastauksia.

Voit tulla luokseni NLP-tapaamiseen vaikka vain yhden kerran. Voimme myös tavata noin 10 kertaa, jolloin pääsemme syventämään ajattelua sekä mielikuvia.

Alissi Brontë

Alissi Brontë on vaikuttavaa, korkealaatuista, luonnonmukaista ja huipputeknologista kosmetiikkaa, jossa käytetään luonnonmukaisia, orgaanisia ja ekologisia ainesosia. Sen vaikutukset säilyvät iholla pitkään. Se sopii vaativammankin ihon tarpeisiin. Espanjalainen sarja.

Dermia Solution

Dermia Solution–tuotteet ovat dermaseuttisia tuotteita, mikä tarkoittaa sitä, että ne eivät pelkästään hoida ihoa vaan myös korjaavat sitä solutasolla. Sarjasta löytyy useita erilaisia tuotteita sekä iho-ongelmiin että ihon hoitoon. Tuotteet ovat tehokkaita ja vaikuttavia. Kun sen yhdistää Dermia Solution–laitehoitoon, niin saat parhaimman lopputuloksen.

Evagarden

Evagarden ammattimeikkisarja edustaa italialaista laatua, muotia, kauneutta ja 40 vuoden meikkiosaamista. Tuotteissa yhdistyy ihanteellisesti ammattilaismeikkien ominaisuudet päivittäiseen meikin tekoon. Korkealaatuisissa tuotteissa käytetään luonnon raaka-aineita, kuten mineraaleja, kasviuutteita ja luonnonvahoja tinkimättä niiden teknisyydestä.

Oletko tulossa microblading-hoitoon?

Hinnasto

Hemmottele läheistäsi Kauneuskristalli Aitoan lahjakortilla!